Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

 Καλούπια Σαπουνιού Καλούπια Σαπουνιού Κόφτης Σαπουνιού Θήκες Προϊόντων Αναμνηστικά Συρταριέρες Θήκες Προϊόντων  Κολώνες Κάλπες
Καλούπια Σαπουνιού Καλούπι Πλακιδίων
Καλούπια Σαπουνιού Καλούπι Μεγάλης Μπάρας
Κόφτης Σαπουνιού
Θήκες Προϊόντων
Αναμνηστικά
Συρταριέρες
Θήκες Προϊόντων
Κουτιά
Κολώνες
Κάλπες

 

 

 

 

Διαθέτουμε μεγάλη πικοιλία σχεδίων χειροτεχνίας για ρολόγια, κορνίζες, αναμνηστικά, ράφια, κουτιά, παιχνίδια, σπιτάκια, στολίδια, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο, χαρτόνι, ακρυλικό (πλεξιγκλάς) κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη κατάλογο σχεδίων.

 

              

 

Πείτε μας τι χρειάζεστε και εμείς θα το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ!!

Κανουμε αποστολές με ασφάλεια σε ΟΛΗ την Ελλάδα!!!

Οι εφαρμογές του PlexiGlass είναι άπειρες!! Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια που μπορούμε να κατασκευάσουμε, τα οποία όμως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν στις σελίδες του site. Συναντάμε καθημερινά περιπτώσεις επισκεπτών που ψάχνουν πολύ συγκεκριμένα αντικείμενα (π.χ. "Κουτι PlexiGlass για κρουασάν" ή "Σωλήνες Plexiglass"). Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε στον κατάλογό μας, βρισκόμαστε ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail μακρυά!! Επικοινωνείστε μαζί μας για να μας περιγράψετε την ανάγκη σας. Να είστε σίγουροι ότι αν μπορείτε να την καλύψετε με μια κατασκευή από Plexiglass τότε εμείς μπορούμε να την κατασκευάσουμε και να σας την αποστείλουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας!!! Δείτε εδώ μια συλλογή φωτογραφιών από κατασκευές που έχουμε δημιουργήσει κατά παραγγελία των πελατών μας και εδώ μερικά βίντεο από χρηστικές κατασκευές οι οποίες χρησιμοποιούν νερό και αέρα.


Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις μας!!


Εκτός από τις ποσοτικές εκπτώσεις που σας παρέχει το κατάστημά μας (από -10% έως -20%) τώρα σας παρέχουμε επιπλέον έκπτωση και βάσει του συνολικού λογαριασμού σας. Αναλυτικά μπορείτε να πληροφορηθείτε στην Πολιτική του Καταστήματός μας.


To brandname Plexiglas® είναι κατοχυρωμένο από την εταιρεία E1v o3n4i5c67I8n9d0u1s2t3r4i5e6s
όπως αναφέρεται στο site της
(http://www.plexiglas.de/PRODUCT/PLEXIGLAS/EN/Pages/default.aspx)

 

.

Η τηλεφωνική μας γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη ΔΕ-ΠΑ απο 9 π.μ - 4:30 μ.μ και ΣΑ 9 π.μ - 2:30 μ.μ

Τηλέφωνο:700-700-0457

Επικοινωνήστε μαζί μας