ΤΑΧΥΤΑΤΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

espa

Όροι & Προϋποθέσεις

Οροι χρήσης του ιστοτόπου roussosepigrafes.gr


Ο ιστότοπος roussosepigrafes.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες σύμφωνα με όλα τα παρακάτω αναγραφόμενα. Η ανάγνωσή και αποδοχή τους θεωρείται δεδομένη πριν από τη χρήση του ιστοτόπου. Λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο ώστε τα αναφερόμενα στον ιστότοπο να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.


1. Επιστροφές γίνονται:

α. Στην περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος

β. Στην περίπτωση αποστολής λάθους προϊόντος (λάθος κωδικός - μέγεθος, χρώμα) που οφείλεται σε εμάς.

γ. Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται δεκτή επιστροφή προϊόντος το οποίο έπαθε ζημιά από κακή χρήση.

δ. Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο για τις τυποποιημένες κατασκευές του eshop. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται στην περίπτωση των custom κατασκευών κατά παραγγελία.

ε. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

στ. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν που θα επιστραφεί πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, χωρίς ζημιές ή γρατζουνιές, στην αρχική του συσκευασία ή τουλάχιστον συσκευασμένο όπως απεστάλη και η επικοινωνία με μας για να γίνει η διαδικασία επιστροφής πρέπει να γίνει μέσα σε 14, το μέγιστο, μέρες από την αγορά του. Η ευθύνη της ασφάλειας του προϊόντος κατά την επιστροφή βαρύνει αποκλειστικά τον αποστολέα. Τα δε έξοδα αποστολής, εκτός και εάν υπήρξε δικό μας λάθος, βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ζ. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει αναιτιολόγητα την παραγγελία του πριν αυτή αποσταλεί. Σε αυτή την περίπτωση επιστρέφεται το σύνολο της αξίας της. Αυτό ισχύει μόνο για τα τυποποιημένα προϊόντα του eshop. Δεν ισχύει για τις κατασκευές κατά παραγγελία. Για να γίνει η ακύρωση πρέπει ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας με email ή τηλεφωνικά.

η. Η επιστροφές των χρημάτων γίνονται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ο πελάτης κατέβαλε την αξία της παραγγελίας του.

 

2. Πληρωμή

α. Οι τρόποι πληρωμής είναι:

    1. Με κατάθεση σε λογαριασμό - Η αποστολή γίνεται άμεσα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και αφού έχει ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την κατάθεση.

    2. Με αντικαταβολή μετρητά - Η αποστολή γίνεται άμεσα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Εάν ο πελάτης αρνηθεί την αντικαταβολή κατά την παραλαβή, διαγράφεται από το σύστημα και του απαγορεύεται η επανεγγραφή δια παντώς. Αντικαταβολές αποστέλλονται μόνο για ποσά μέχρι 30€ και χρεώνονται επιπλέον με 6,15€

    3. Μέσω Paypal - Η αποστολή γίνεται μόλις εγκριθεί η μεταφορά των χρημάτων από το PayPal

    4. Μετρητά με παραλαβή από το κατάστημά μας. (Δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής)

    5. Με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας χρησιμοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank

 

3. Λάθη

Σαν προμηθευτές δεν ευθυνόμαστε για τυχόν λάθος αναγραφή στοιχείων στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως επίσης και για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε πρόσκαιρη έλλειψη προϊόντων ή προβλημάτων δημιουργηθέντων από τρίτους. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία ελέγχεται εκτενώς και εκτελείται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

 

4. Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Τα περισσότερα προϊόντα του eshop μας κατασκευάζονται άμα τη παραγγελία τους. Διαθέσιμα υπάρχουν μόνο προϊόντα που ζητούνται τακτικά, όπως π.χ. οι κάλπες. Ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από προϊόν σε προϊόν και κυμαίνεται από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες από τη λήψη της πληρωμής. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο είδος, μέγεθος ή χρώμα κάποιου από τα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και έχει γίνει παραγγελία, γίνεται απ' ευθείας επικοινωνία μέσω e-mail με τον πελάτη. Εάν επιθυμεί κάποιο άλλο προϊόν διορθώνεται η παραγγελία ειδ' άλλως επιστρέφονται τα χρήματα μετά από δύο εργάσιμες. 

 

5. Αποστολές

Αποστολές προϊόντων γίνονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, (Δευτέρα ή Δευτέρα και Πέμπτη) αναλόγως του φόρτου εργασίας. Κάθε φορά αποστέλλονται παραγγελίες που καταχωρίσθηκαν στο σύστημα μέχρι και το μεσημέρι (12:00) της προηγούμενης μέρας. Ο πελάτης ενημερώνεται μέσω email για τον αριθμό της αποστολής της παραγγελίας του. Η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας (tracking info) είναι ευθύνη του πελάτη. 

Εάν για κάποιο λόγο η εταιρεία μεταφορών δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον παραλήπτη και η παραγγελία επιστραφεί σε εμάς, για να ξανααποσταλεί θα πρέπει να καταβληθούν εκ νέου τα έξοδα αποστολής όπως και το ποσό που θα μας χρεώσει η εταιρεία μεταφορών για την επιστροφή του.

Τα μεταφορικά που υπολογίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν παραδόσεις με Speedex σε περιοχές που απέχουν το πολύ 5 χλμ από πρακτορείο της. Οι περιοχές σε μεγαλύτερη απόσταση χαρακτηρίζονται αναλόγως ως απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για το ηλεκτρονικό κατάστημα να γνωρίζει εάν η διεύθυνση παράδοσης, την οποία καταχωρίσατε, βρίσκεται σε τέτοια περιοχή ώστε να υπολογιστεί εκ των προτέρων αντίστοιχο κόμιστρο. Σε τέτοια περίπτωση υπάρχουν οι εξής δύο επιλογές: α. να παραλάβετε ιδίοις την παραγγελία σας από το οικείο πρακτορείο της speedex ή  β. αφού φτάσει η παραγγελία σας στο οικείο πρακτορείο, να συνεννοηθείτε μαζί τους ώστε να σας το παραδώσουν καταβάλλοντας την επιπλέον χρέωση που θα ζητήσουν.

Εάν η διεύθυνση παράδοσης που δίνετε κατά την παραγγελία σας βρίσκεται σε τέτοια περιοχή, θα ενημερωθείτε με email ή/και τηλεφωνικά πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί πριν λάβουμε την απάντησή σας.

 

 

6. Εκπτώσεις

Ολοι οι πελάτες μας κερδίζουν εξ αρχής εκπτωτικά κουπόνια ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας ως εξής:

 1. Για παραγγελία πέντε έως εννιά τεμαχίων από το ίδιο είδος έκπτωση έως από 5% έως 10% ανάλογα με το προϊόν
 2. Για παραγγελία δέκα ή και παραπάνω τεμαχίων από το ίδιο είδος έκπτωση από 10% έως 20% ανάλογα με το προϊόν.
 3. Για περισσότερα τεμάχια, κατόπιν συνεννοήσεως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει ο πελάτης την παραπάνω έκπτωση είναι τα είδη που παράγγειλε να έχουν τον ίδιο κωδικό.

Επιπλέον

 1. Για παραγγελία μεγαλύτερη από 100,00€ + ΦΠΑ έκπτωση  5%
 2. Για παραγγελία μεγαλύτερη από 250,00€ + ΦΠΑ έκπτωση  7,5%
 3. Για παραγγελία μεγαλύτερη από 500,00€ + ΦΠΑ έκπτωση  10%
 4. Για παραγγελία μεγαλύτερη από 1000,00€ + ΦΠΑ έκπτωση  12,5%

Οι ποσοτικές εκπτώσεις εφαρμόζονται αυτόματα από το σύστημα. Για τις εκπτώσεις που αφορούν την αξία της παραγγελίας, πρέπει να χρησιμοποιείσετε το αντίστοιχο κουπόνι ως εξής:

Αφού προσθέσετε το είδος που επιθυμείτε στο καλάθι, επιλέξτε το καλάθι κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο επάνω αριστερά στην οθόνη σας και στο στο πεδίο Κουπόνια πληκτρολογείστε τα εξής:

 1. Εάν η αγορά σας είναι πάνω από 100€ + ΦΠΑ πληκτρολογείστε DIS100
 2. Εάν η αγορά σας είναι πάνω από 2500€ + ΦΠΑ πληκτρολογείστε DIS250
 3. Εάν η αγορά σας είναι πάνω από 500€ + ΦΠΑ πληκτρολογείστε DIS500
 4. Εάν η αγορά σας είναι πάνω από 1000€ + ΦΠΑ πληκτρολογείστε DIS1000 

Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με την ποσοτική έκπτωση.

Ακόμη και αν το ξεχάσετε εμείς θα μεριμνήσουμε για την έκπτωση. Εάν η αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας έχει κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό, θα φροντίσουμε να σας επιστραφεί η έκπτωση σε μετρητά ή εάν το επιθυμείτε σε είδη ίσης αξίας με αυτήν. Εάν η αξία της παραγγελίας έχει προπληρωθεί μέσω paypal ή πιστωτικής θα σας προσφέρουμε είδη αξίας ίσης με την έκπτωση που δικαιούστε.

Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ισχύουν για τα προϊόντα προσφοράς (π.χ. σύνθεση διαφόρων ειδών βιτρίνας) και για τις κατασκευές κατά παραγγελία. Ολες οι προαναφερθείσες εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα τυποποιημένα προϊόντα του e-shop και όχι για τις κατά παραγγελία κατασκευές.

 

7. Αρχεία & Στοιχεία πελατών - Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τα οποία χρησιμοποιούνται για αποστολή και τιμολόγηση, παραμένουν στο αρχείο μας και δεν παραδίδονται επ' ουδενί λόγω σε τρίτους, εκτός από τον επαγγελματία μεταφορέα, που έχει αναλάβει την μεταφορά και παράδοση των παραγγελιών των πελατών, μόνο στην περίπτωση που η παραγγελία δεν παραλαμβάνεται από την έδρα μας αλλά αποστέλλεται στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης. Στην περίπτωση αποστολής, ισχύουν υποχρεωτικά τα παρακάτω:

α. Στην περίπτωση αποστολής με ταχυμεταφορέα (courrier), ο τελευταίος λαμβάνει γνώση για μόνο για το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του πελάτη δεδομένου του ότι το παραστατικό που συνοδεύει την παραγγελία τοποθετείται σε αδιαφανή φάκελο ή εντός της συσκευασίας.

β. Στην περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία, η τελευταία λαμβάνει γνώση εκτός των αναφερομένων στο (7α), και για όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης παραγγελίας, δεδομένου του ότι το παραστατικό που συνοδεύει την αποστολή επισυνάπτεται στη φορτωτική.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών στον ιστότοπο roussosepigrafes.gr υπόκειται στις διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Ενημέρωση προς τους πελάτες μας μέσω e-mail για προσφορές, νέα προϊόντα κ.α. χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που οι ίδιοι μας έχουν δώσει γίνεται μόνο εάν έχουν συμφωνήσει

οι ίδιοι κατά την εγγραφή τους στο σύστημα.

 

8. Σχέδια χειροτεχνίας

Τα σχέδια χειροτεχνίας που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καλύπτονται από τα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού τους. Πωλούνται αποκλειστικά σε εκτυπωμένη μορφή από laser εκτυπωτή. Σε ΚΑΜΙΑ  περίπτωση δεν πωλούνται σε ηλεκτρονική μορφή. Ο αγοραστής δεσμεύεται κατά την αγορά τους ότι θα χρησιμοποιήσει τα εκτυπωμένα σχέδια αποκλειστικά για δική του χρήση και δεν θα τα μεταπωλήσει σε τρίτους.

 

9. Φωτογραφίες Προϊόντων

Οι φωτογραφίες των ακρυλικών προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησής μας και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς την έγγραφη και ρητή άδειά μας. Προστατεύονται δε, από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνιση των παραπάνω στον ιστότοπο roussosepigrafes.gr δεν πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας χρήσης τους. Οι φωτογραφίες των χειροτεχνιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους και επίσης απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση τους από τρίτους. Οι φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από το τελικό προϊόν. 

Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αλλοίωση, παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου roussosepigrafes.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από της διαχειρίστριας εταιρείας του ιστοτόπου roussosepigrafes.gr.


10. Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση "Αντώνιος Ρούσσος" δεν εγγυάται και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του ιστοτόπου roussosepigrafes.gr, ούτε για την καθυστέρηση, ή αδυναμία χρήσης του, ή για τυχόν σφάλματα κατά τη μεταφορά δεδομένων ή πληροφοριών (καταστροφή αρχείων, αποθήκευση ιών, κλοπή δεδομένων κλπ.).


Ο ιστότοπος roussosepigrafes.gr μπορεί να περιλαμβάνει “συνδέσμους” προς άλλα web sites για τα οποία δεν φέρει καμιά ευθύνη, τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτά ακολουθούν, όπως επίσης και για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω άλλων συνδέσμων ή διαφημιστικών banner.


11. Cookies

Ο ιστότοπος roussosepigrafes.gr χρησιμοποιεί cookies για την συγκέντρωση στοιχείων αναγνώρισης των χρηστών του, την παρακολούθηση των διευθύνσεων ΙΡ τους και γενικότερα για την εύρυθμη λειτουργία του καθώς και για την παροχή διευκολύνσεων στους χρήστες του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία στέλνει ο ιστότοπος και αποθηκεύονται τοπικά στον σκληρό δίσκο του χρήστη του ιστοτόπου και δεν λαμβάνουν γνώση των αρχείων ή/και δεδομένων που έχει αποθηκεύσει ο χρήστης τοπικά στον σκληρό του δίσκο. Τα cookies μπορεί να περιέχουν επίσης πληροφορίες όπως το όνομα του browser που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την πρόσβασή του στον ιστότοπο, το είδος του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιεί, το όνομα του παρόχου του, τη διεύθυνση ΙΡ του κ.α.

Ο επισκέπτης του ιστoτόπου roussosepigrafes.gr οφείλει να έχει ρυθμίσει τον browser του με τέτοιο τρόπο ώστε να τον ειδοποιεί για την λήψη και αποθήκευση των cookies, ώστε να επιτρέπει, ή όχι, τη χρήση τους . Σε περίπτωση που ο χρήστης απενεργοποιήσει τη χρήση των cookies, ενδέχεται να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει μέρος των δυνατοτήτων του ιστοτόπου roussosepigrafes.gr ή ακόμη και να μην έχει καθόλου πρόσβαση σε αυτόν.