ΤΑΧΥΤΑΤΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

espa

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

    1. Με κατάθεση σε λογαριασμό - Η αποστολή γίνεται άμεσα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και αφού έχει ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την κατάθεση.

    2. Με αντικαταβολή μετρητά - Η αποστολή γίνεται άμεσα σε σχέση με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Εάν ο πελάτης αρνηθεί την αντικαταβολή κατά την παραλαβή, διαγράφεται από το σύστημα και του απαγορεύεται η επανεγγραφή δια παντώς. Αντικαταβολές αποστέλλονται μόνο για ποσά μέχρι 30€ και χρεώνονται επιπλέον με 6,15€

    3. Μέσω Paypal - Η αποστολή γίνεται μόλις εγκριθεί η μεταφορά των χρημάτων από το PayPal

    4. Μετρητά με παραλαβή από το κατάστημά μας. (Δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής)

    5. Με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας χρησιμοποιώντας το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank


Πληροφορίες αποστολής:

    Τα προϊόντα αποστέλλονται γενικότερα δύο μέρες μετά την παραλαβή της πληρωμής εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής. Εάν επιθυμείτε την αποστολή τους σαν συστημένο ή ασφαλισμένο πακέτο, πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να     επικοινωνείσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος.

    Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν και τα έξοδα συσκευασίας. Εάν θέλετε να παραγγείλετε περισσότερα του ενός προϊόντα σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τις παραγγελίες σας έτσι ώστε να αποκομίσετε όφελος από τα μειωμένα ταχυδρομικά τέλη     αλλά και από τα εκπτωτικά κουπόνια που ισχύουν για τις παραγγελίες πάνω από συγκεκριμένα ποσά. Δεν υπάρχει δυνατότητα ομαδοποίησης των παραγγελιών σας από μέρους μας.