Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

ΚΛ-06-5 Καλούπι Ράβδου Σαπουνιού 40Χ8Χ8

Καλούπι για την κατασκευή σαπουνιού που συνδυάζει χαρακτηριστικά καλουπιού μπάρας και καλουπιού πλακιδίων και παρασκευάζει έτοιμα κομμένα σαπούνια.

Συμπεριλαμβάνει χωρίσματα για ανάμιξη χρωμάτων

Μπορεί να κατασκευαστεί σε όποια διάσταση επιθυμείτε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

55,00 €

προϊόν από (ποσότητα) έκπτωση
ΚΛ-06-5 Καλούπι Ράβδου Σαπουνιού 40Χ8Χ8 5 -20%

Αυτό το καλούπι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του καλουπιού μπάρας τα οποία είναι η στεγανότητα, η εύκολη συναρμολόγηση - αποσυναρμολόγηση και η μεγάλη παραγωγικότητα με την ευκολία των καλουπιών πλακιδίων η χρήση των οποίων δεν απαιτεί κόφτη.

Το συγκεκριμένο καλούπι έχει διαστάσεις 40Χ8Χ8 και διαθέτει 15 χωρίσματα (για να χωριστεί η μπάρα σε 16 κομμάτια των 2,5 εκ το καθένα). 

Επίσης διαθέτει χωρίσματα για των κατά μήκος διαχωρισμό του σε 2 ή τρία ίσα μέρη ώστε να μπορεί ο χρήστης να δημιουργήσει χρωματικά εφφέ όπως αυτά :

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οδηγίες για το πώς επιτυγχάνονται αυτά τα χρωματικά εφφε΄.

Τέλος διαθέτει και καπάκι ώστε να προστατεύεται το υλικό μας κατά τη σαπωνοποίηση.

Γενικά προτείνεται η εξής διαδικασία χύτευσης (Για σαπούνι διαστάσεων 8Χ5Χ2,5 εκ περίπου 85 γραμμαρίων, αναλόγως πάντα του ειδικού βάρους των υλικών):

1. Συναρμολόγηση του καλουπιού χωρίς την τοποθέτηση των 15 χωρισμάτων.

2. Τοποθέτηση των διαμηκών χωρισμάτων και των οδηγών τους.

3. Χύτευση των διαφορετικών χρωμάτων, ανάμιξη και αφαίρεση των οδηγών (αναλυτικές οδηγίες και video παρέχονται με την αγορά του καλουπιού

4. Τα χωρίσματα (μέχρι του ύψους των 5 εκ που θέλουμε να χυτεύσουμε) έχουν όγκο 120cc (8cmX5cmX0.3cm)

5. Παρασκευάζουμε 1,48 lit (1,6 που είναι ο συνολικός όγκος μείον τον όγκο των χωρισμάτων) σαπουνόμαζα και την χυτεύουμε στο καλούπι

6. Τοποθετούμε τα χωρίσματα με την εξής σειρά 8, 4, 12, 2, 6, 10, 14, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13,15. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί ακριβώς ο ίδιος όγκος σαπουνόμαζας σε κάθε χώρισμα

7. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σαπωνοποίηση

8. Αποσυναρμολογούμε.

 

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε ατύχημα από την χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία της διαδικασίας σαπωνοποίησης γιατί αυτή εξαρτάται από τον τελικό χρήστη.

Αποτελείται από 5 διακριτά κομμάτα τα οποία φωλιάζουν μεταξύ τους και με τη χρήση βιδών δημιουργούν το κυρίως καλούπι και τα χωρίσματα τα οποία όταν τοποθετηθούν στο καλούπι πριν την πήξη της σαπουνόμαζας το χωρίζουν σε ίσα μέρη. Ετσι μετά την πήξη της σαπουνόμαζας αυτά τα χωρίσματα έχουν χωρίσει την μπάρα σαπουνιού σε ίσα μέρη και δεν απαιτείται κόψιμο.

Η τηλεφωνική μας γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη ΔΕ-ΠΑ απο 9 π.μ - 4:30 μ.μ και ΣΑ 9 π.μ - 2:30 μ.μ

Τηλέφωνο:700-700-0457

Επικοινωνήστε μαζί μας