Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Χειροτεχνίες Διάφορες - 05

Χειροτεχνίες Διάφορες - 05 Πλήρες μέγεθος

Σχέδια για την κατασκευή απλών παιχνιδιών. Μπορείτε να τα κατασκευάσετε από χοντρό χαρτόνι, ξύλο, ακρυλικό κ.α. Αποστέλλονται εκτυπωμένα σε φύλλα Α4 ή Α3 κατά την προτίμησή σας. Μπορούμε ακόμη να σας προμηθεύσουμε και τα υλικά που θα χρειαστείτε. 

Επικοινωνείστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,30 €

Σχέδια για την κατασκευή απλών παιχνιδιών. Μπορείτε να τα κατασκευάσετε από χοντρό χαρτόνι, ξύλο, ακρυλικό κ.α. Αποστέλλονται εκτυπωμένα σε φύλλα Α4 ή Α3 κατά την προτίμησή σας.

Μπορούμε ακόμη να σας προμηθεύσουμε και τα υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή τους. 

Λόγω της μεγάλης πικοιλίας των σχεδίων και της τακτικής ενημέρωσης, δεν έχουμε συμπεριλάβει στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές για το κάθε σχέδιο ξεχωριστά.

Η τιμή του κάθε σχεδίου εξαρτάται από τον αριθμό των φύλλων που περιλαμβάνει και το μέγεθος της εκτύπωσης. Τα σχέδια που διαθέτουμε αποτελούνται από 2 φύλλα τα πιο απλά και φτάνουν μέχρι και πάνω από 30 φύλλα τα πολύ σύνθετα. Για κάθε φύλλο Α4 χρεώνεστε 0,62€ και για κάθε φύλλο Α3 χρεώνεστε 1,23€ (η τιμή είναι τελική, δηλαδή Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται).

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 12,30€ (20 φύλλα Α4 ή 10 φύλλα Α3 ή οποιοσδήποτε μεταξύ τους συνδυασμός). Μπορούμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για το κόστος κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου που επιθυμείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το ζητήσετε.

Τα σχέδια αποστέλονται σε φάκελο με απλό ταχυδρομείο με χρέωση αποστολής φακέλου εσωτερικού. Υπάρχει δυνατότητα να αποσταλούν με αντικαταβολή. 

Η τηλεφωνική μας γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη ΔΕ-ΠΑ απο 9 π.μ - 4:30 μ.μ και ΣΑ 9 π.μ - 2:30 μ.μ

Τηλέφωνο:700-700-0457

Επικοινωνήστε μαζί μας