Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Plexiglass Gallery

 

Σύνθεση από βιτρίνες για την έκθεση παιχνιδιών σε game-shop. Μια από τις ομορφότερες κατασκευές μας. Η κάθε βιτρίνα είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη στο κάτω μέρος, στην κορυφή και την πλάτη, ντυμένη με αυτοκόλλητο βινύλλιο ψηφιακά εκτυπωμένο, και πλεξιγκλας πάχους 10 χιλ. στα επάνω πλαϊνά. Τα ράφια είναι κατασκευασμένα επίσης από πλεξιγκλάς και οι πόρτες είναι γυάλινες συρόμενες. Την κάθε βιτρίνα διατρέχουν καθ' ύψος δύο λαμπτήρες νέον χρώματος πορτοκαλί και πάνω από την κορυφή υπάρχει κρυφός φωτισμός νέον επίσης πορτοκαλί. Παραδόθηκαν στην Ξάνθη.

 

Σύνθεση από βιτρίνες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

 

Κουτί από πλεξιγκλάς 5 χιλ για την κάλυψη αρχιτεκτονικής μακέτας διαστάσεων 100 Χ 85 εκ.

 

 Κάλυμα αρχιτεκτονικής μακέτας

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

 

Αρθρωτή κατασκευή με ανεξάρτητες θήκες για την έκθεση υλικών κατασκευής κοσμημάτων σε κατάστημα στην Ξάνθη. Κατασκευασμένη από πλεξιγκλάς πάχους 3 χιλ με συγκολημένα διαχωριστικά. Η πίσω πλευρά είναι υψηλότερη από την μπροστινή ώστε να διευκολύνεται η οπτική επαφή με τις πίσω θήκες.

 ΘήκεςΘήκες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

 

Κουτί από πλεξιγκλάς 8 και 3 χιλ για τη κάλυψη μακέτας από άμμο, εργασίας μαθητών γυμνασίου της Ξάνθης.

 

 Κάλυμα μακέτας

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

 

Τροχήλατο καροτσάκι - κάβα για την τοποθέτηση φιαλών κρασιού. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χυτό πλεξιγκλάς πάχους 8 χιλ. Τα ράφια διαθέτουν τρύπες διατομής όση η διάμετρος των χρυσαφί βαμμένων σωλήνων, οι οποίες αποτελούν το σκελετό της κατασκευής, και συθμιζόμενο σύστημα σύσφιξης έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να τα τοποθετήσει σε όποιο ύψος επιθυμεί. Τα ράφια επίσης διαθέτουν βάσεις με ημικύκλια, ώστε να στηρίζονται οι φιάλες και να μην μετακινούνται αλλά ταυτόχρονα να είναι τοποθετημένες υπό κλίση ώστε ο φελός να μένει πάντα υγρός. Στο επάνω ράφι τοποθετούνται ποτήραι και έχει περιμετρικά μικρό στηθαίο ώστε αυτά να μην μπορούν να πέσουν.

 

Τροχήλατη κάβα

 Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση

 

HomePreviusNext


Η τηλεφωνική μας γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη ΔΕ-ΠΑ απο 9 π.μ - 4:30 μ.μ και ΣΑ 9 π.μ - 2:30 μ.μ

Τηλέφωνο:700-700-0457

Επικοινωνήστε μαζί μας