Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Plexiglass Gallery

 

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικές από τις κατασκευές που δημιουργήσαμε κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Βριτίνα Χύμα ΠροϊόντωνΘήκη Χύμα Προϊόντων

 

 

  

  

 

 

  

 

  

 

Βάθρο για τη στήριξη τηλεόρασης 37 ιντσών και βάρους 20 κιλών από plexiglass πάχους 10 χιλ, ολόσωμο, με λυγισμένα πόδια και επίσης λυγισμένο μπροστινό νεύρο. Η πίσω πλευρά είναι βιδωμένη στο σώμα και φτάνει μέχρι κάτω ώστε να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος της κάθετης δύναμης, που ασκείται από το βάρος της τηλεόρασης, στη βάση στήριξης. Το μπροστινό νεύρο προσφέρει τα μέγιστα στην οριζόντια ακαμψία της κατασκευής ενώ η περιμετρικά βιδωμένη πλάτη στην κάθετη ακαμψία. Η πλάτη στο κάτω μέρος της έχει "χαμόγελο" για να περνάνε τα καλώδια του DVD player που θα βρίσκεται από κάτω. Μετά την κατασκευή της δοκιμάστηκε με το βάρος ενός ατόμου 80 κιλών και αποδείχθηκε ότι δεν κάμπτεται καθόλου. Παραδόθηκε στην Αράχωβα.

 

Τραπεζάκι ολόσωμο λυγιστό Τραπεζάκι λυγιστό ολόσωμο

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση 

 

Τραπεζάκι διαστάσεων 100Χ35Χ100 εκ. κατασκευασμένο από διάφανο, χυτό πλεξιγκλάς πάχους 10 χιλ με πλάτη από μαύρο, χυτό επίσης, πλεξιγκλάς πάχους 3 χιλ. Ο προορισμός της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η τοποθέτηση και επίδειξη δύο μηχανημάτων βάρους 15 κιλών το καθένα. Αυτό σημαίνει ότι η στιβαρότητα και η ακαμψία έχουν προτεύοντα ρόλο. Δεδομένου λοιπόν ότι η αισθητική δεν είχε πρώτο λόγο επιλέχθηκε η συναρμογή του μερών του τραπεζιού να γίνει με βίδες και όχι με κολλήσεις. Επίσης τοποθετήθηκαν κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού, κατά μήκος των μεγάλων του πλευρών, δύο βέργες πάχους 10 χιλ, επίσης βιδωτές, οι οποίες ενισχύουν την κάθετη ακαμψία της επιφάνειας. Το ίδιο έγινε και στο ράφι αλλά χρησιμοποιώντας μόνο μία βέργα στη μέση. Η πλάτη του τραπεζιού είναι βιδωμένη περιμετρικά και στο ράφι με αποτέλεσμα την μέγιστη οριζόντια ακαμψία. Ενα ακόμη πλεονέκτημα της συναρμολόγησης με βίδες είναι ότι η κατασκευή μπορεί να λυθεί και να μεταφερθεί πολύ ευκολότερα, δεδομένου ότι το βάρος της είναι πάνω από 20 κιλά. Παραδόθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τραπεζάκι από Πλεξιγκλάς βιδωτό διαστάσεων 100Χ35Χ100 Τραπεζάκι από Πλεξιγκλας βιδωτό διαστάσεων 100Χ35Χ100

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση 

 

Κατασκευή κουτιού από Πλεξιγκλάς, δύο επιπέδων για τον εγκλεισμό και μόνωση ηλεκτρονικής κατασκευής ΣΑΕ. Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από διάφανο, χυτό, πλεξιγκλλας πάχους 5 χιλ και συναρμολογημένη με βίδες.

 

Κουτί από πλεξιγκλάς για τον εγκιβωτισμό ηλεκτρονικής κατασκευής 

Κάντε κλικ σην εικόνα για μεγένθυση 

 

Κομψό και απέριτο σταντ που συνδυάζει την ονομασία μιας αίθουσας του λαογραφικού μουσείου Ξάνθης με αποσπόμενη θήκη για ενημερωτικό υλικό. Κατασκευασμένο από πλεξιγκλας πάχους 8 χιλ στις επιφάνειες και τη βάση και σωλήνες πλεξιγλας διαμέτρου 50 χιλ. Η βάση είναι αποσπόμενη και οι επιφάνειες βιδωτές για την εύκολη αποσυναρμολόγηση και μεταφορά του. Παραδόθηκε στην Ξάνθη.

 Διακοσμητικό σταντ ενημέρωσης με θήκη εντύπωνΔιακοσμητικό σταντ ενημέρωσης με θήκη εντύπωνΔιακοσμητικό σταντ ενημέρωσης με θήκη εντύπων

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση 

 

 

Next


Η τηλεφωνική μας γραμμή υποστήριξης είναι διαθέσιμη ΔΕ-ΠΑ απο 9 π.μ - 4:30 μ.μ και ΣΑ 9 π.μ - 2:30 μ.μ

Τηλέφωνο:700-700-0457

Επικοινωνήστε μαζί μας